Pisci
Tagovi
ERRO - FLASH ou JAVASCRIPT DESABILITADO!
 
SZGR Antić Jovan

 

 
Korpa
0 stavki
Vesti
 
Knjižare

 
Sajmovi

 

 

Uslovi korišćenja

Upotreba ove internet stranice je u skladu sa uslovima korišćenja.

IP JOVAN d.o.o. obezbeđuje pristup informacijama o IP JOVAn d.o.o. i proizvodima ove firme, takođe i daje mogućnost poručivanja usluge isporuke knjiga po nevedenim uslovima i cenama. Korišćenjem naših usluga, pristajete na uslove korišćenja koji su ovde propisani.

Zadržavamo pravo izmene uslova korišćenja naših usluga. Svaka izmena stupa na snagu odmah nakon objavljivanja promene na ovoj stranici.

Na ovom sajtu obavezno je poštovanje važećih zakona i propisa, zabranjuje se kopiranje, distribucija, prodaja i modifikacija materijala i informacija sa ove stranice. Zabranjeno je obilaženje ili pokušaj zaobilaženja mera bezbednosti na sajtu i promena sadržaja sajta osim ako to nije izričito dozvoljeno.

Ovaj sajt se ne sme koristiti za objavljivanje materijala koji je agresivan, uvredljiv, u kome se vrši kleveta , sadrži nedolični, uvredljiv, vulgaran, preteći ili nezakoniti sadržaj, materijal koji krši autorska prava, poverljivost privatnost i druga prava.

Zabranjeno je lažno predstavljenje, korišćenje sajta u propagandne svrhe i radi prepodaje robe, postavljanje virusa, datoteka i programa koji mogu oštetiti stranicu.

REKLAMACIJE

IP JOVAN d.o.o. neće odgovarati za bilo kakvu štetu ili manjak u isporuci nastala od strane drugog lica prilikom transporta ili nakon izvršene isporuke.

Na reklamaciju kupac ima pravo ukoliko je vidljivo da je oštećenje ili greška nije nastala neispravnim korišćenjem proizvoda, već greškom u samoj proizvodnji ili pakovanju. U ovakvom slučaju kupac ima pravo da prijavi reklamaciju u roku od 7 dana od prijema proizvoda.

U ovakvom slučaju se vrši zamena proizvoda o našem trošku. Reklamacije se prijavljuju na adresu office[at]ipjovan.rs nakon čega ćete dobiti dalja uputstva.

U slučaju da nismo u mogućnosti da izvršimo zamenu na zahtevanu reklamaciju, IP JOVAN će izvršiti povraćaj novca kupcu.