Pisci
Tagovi
ERRO - FLASH ou JAVASCRIPT DESABILITADO!
 
SZGR Antić Jovan

 

 
Korpa
0 stavki
Vesti
 
Knjižare

 
Sajmovi

 

 

Privatnost

 


IZJAVA O PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI PODATAKA

IP JOVAN d.o.o. Beograd se obavezuje da neće zloupotrebljavati lične podatke iz obrazca porudžbine. Pod lični podaci se smatraju svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupaca. IP JOVAN d.o.o. neće dostavljati niti otkrivati lične podatke kupaca trećim licima, osim u slučajevima koje izričito propisuje zakon ili kada je to potrebno za isporuku porudžbine. Svi zaposleni u IP JOVAN d.o.o. su odgovorni za poštovanje načela zaštite privatnosti. IP JOVAN d.o.o. se obavezuje da pruži zaštitu ličnih podataka kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke koji su neophodni za ispunjenje nastale obaveze.

U slučaju promene bilo kog ličnog podatka koji se evidentiraju prilikom registracije, kupac je dužan da o promeni obavesti IP JOVAN d.o.o. . U slučaju promene o kojoj nije obavešten IP JOVAN d.o.o. ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu porudžbine, odnodno isporuke proizvoda.

Podatke koji se pristupom na internet stranicu automatski beleže a nisu lični podaci, IP JOVAN d.o.o. ima pravo da koristi isključivo zbog procene posećenosti internet strtanice i radi poboljšanja njenog sadržaja i funkcionalnosti.